A “hónap terméke” rovatunk újra jelentkezik, itt az idő, hogy eláruljuk, múlt hónapban melyik márka termékét szerették legjobban vásárlóink. A megtisztelő “szeptember kedvenc terméke” címet a babyberry által forgalmazott Cotton Ball Lights gömblámpák kapták. Ismerjük meg őket egy picit közelebbről!

Dekoráció, hangulatvilágítás, éjjeli fény – a Cotton Ball Lights gömblámpái mindhárom területen megállják a helyüket. Nem véletlen, hogy olyan sokan tették már le voksukat egy-két gömblámpa füzér mellett, hiszen ez a termékünk a gyerekszobában, a nappaliban és igazából a lakás bármely helyiségében remekül mutat. Nappal egyszerű dekorációként csinosítják otthonunkat, ám az est leszálltával egy gombnyomásra hangulatvilágításként vagy éjjeli fényként funkcionálnak.

cotton-ball-lights-gomblampa-babyberry-es-baratai-kollazs

A pamutból készült gömblámpák belsejében egy-egy LED izzó rejlik, ami bekapcsolva finom, szolid fényt ad. A színkombinációk száma végtelen, csak képzeletünk szab határt annak, milyen színeket párosítunk össze. Segítségképpen a babyberry webshopjában megtalálsz néhány előre összeállított szettet, amik között fiús, lányos és uniszex színek is megtalálhatók. Természetesen ez csak irányadás, bármelyik szín kicserélhető egy másik árnyalatra, vagy akár egy teljesen egyedi gömblámpa füzért is összeválogathatsz a showroomban. Mi általában 4-5 különböző színt szoktunk ajánlani, de kevesebbel vagy többel is nyugodtan kombinálhatsz, mi nem fogunk megakadályozni benne.😉

Ha a színvilág nagyjából összeállt a fejedben, akkor sem vagyunk még kész! Ideje eldönteni, milyen izzósort szeretnél hozzá választani: 10, 20 vagy 35 darabos füzért, illetve azt is kiválaszthatod, elemes vagy hálózati áramforrásról működő legyen az izzósorod. A végleges döntés előtt érdemes átnézni a babyberry weboldalán található gömblámpa kisokost, ahol minden fontos információt és pontos paramétert megtalálsz. Itt például kiderül az is, hogy 35 darabból álló füzér helyett sokszor jobban megéri egy 20 darabos hosszú egyenes kábelt választani, mivel az előbbi egy körkábel, így a 20 darabos ténylegesen kb. 1 méterrel hosszabb, mint a 35-ös verzió.

cotton-ball-lights-gomblampa-babyberry

A Cotton Ball Lights gömblámpa füzérek másik nagy előnye, hogy bármikor könnyen átalakíthatók. Meguntál egy színt, esetleg átalakítottátok a lakást? Semmi gond, hiszen elég a gömbök sorrendjét átrendezni vagy 1-2 árnyalatot kicserélni egy másikra és a füzéred tovább ékesítheti a szobát. Mi ez, ha nem hosszútávú befektetés? 😁
A gömblámpák szettben és külön-külön is megvásárolhatók. A szett tartalmazza az általad választott gömböket, izzósort, egy díszdobozt és egy használati utasítást, amin az is szerepel, hogyan kell a gömböket az izzósorra felhelyezni. Valamint lehetőség van arra is, hogy a gömböket izzósor nélkül, darabonként vidd haza, de ez az állítás fordítva is igaz.

Szettben (gömblámpák + izzósor + díszdoboz)
10 darabos: 4.450 forint
20 darabos: 6.950 forint (hálózatról működő hosszú egyenes kábel esetén 7.950 forint)
35 darabos: 10.950 forint

Külön-külön
Gömbök: 230 forint/darab
10 darabos izzósor: 2.150 forint
20 darabos izzósor: 2.350 forint
20 darabos hosszú egyenes izzósor: 3.350 forint
35 darabos izzósor: 2.900 forint

Szeretnéd megismerni az előző hónapok kedvenceit? Ide kattintva körülnézhetsz az előző hónapok legnépszerűbb termékei között!

hónap terméke siller -csepphinta -justa