A téli zimankó és az ünnepek előtti sürgés-forgás sem tántorít minket el attól, hogy kihirdessük az előző hónap kedvenc termékét. Ebben a hidegben nincs is jobb érzés, mint egy meleg takaró alá kuckózni és egy pihe-puha párnához hozzábújni. Biztosan ez az egyik oka, hogy a debaba KRAFT párnái ilyen népszerűek voltak novemberben. Miért szeretik ennyien ezeket a cuki marok- és nagypárnákat? Most eláruljuk Nektek!

Nem is tudjuk megszámolni, hányszor hangzott már el ez a mondat a showroomba betérő vásárlóktól: “Ez tényleg magyar termék?”. A válaszunk: igen. A debaba KRAFT cuki állatkái Nóra és Gyuri fejében születtek meg és az utolsó cérnaszálig itthon készítik őket. A 10 különböző grafika a gyerekek által is könnyen felismerhető és kedvelt állatokat ábrázolja. Így a debaba mintái között nyuszi, róka, cica, pingvin, bárány, lajhár, fülesbagoly, hóbagoly, maci és jegesmaci sorakoznak fel.

Az állatkák két különböző méretben érhetők el. A marokpárnák úgy lettek tervezve és kialakítva, hogy a legkisebbek is könnyen megfoghassák, markolászhassák őket. A kis barátok másik nagy előnye, hogy apró méretüknek köszönhetően bárhova veletek tarthatnak, hiszen a zsebetekben vagy útközben a hátizsákban a többi kincs közé rejtve is elférnek. A marokpárnák a babaváró bulik sztárjai, rengetegen vittetek már tőlünk ajándékba egy-egy darabot, de azt is tudjuk, hogy a Mikulás sok marokpárnát szállított ki a jó gyerekeknek.

A marokpárnák nagytesóit minden korosztály imádja, mivel szuper alvótársak, vagy épp menő játszótársak otthon és útközben, de persze vidám dekorációként is megállják a helyüket bármelyik szobában. A nagypárnák nemcsak a gyerekek szívébe lopják be magukat – több vásárlónk is volt, aki azért tért be hozzánk, mert meglátta őket a kirakatban és nem bírt ellenállni nekik. Amíg egyesek a család kisebb tagjait lepték meg velük, addig voltak olyanok is akik kollégájuknak, párjuknak vagy éppen saját maguknak vásároltak egy debaba KRAFT párnát. Hiszen mindenkiben ott lakozik egy aprócska gyermeki én, aki sosem nő fel…

Akár egy marokpárna, akár egy nagypárna mellett teszitek le a voksotokat, a tisztításukkal nem kell sokat bajlódnotok. Ezek a cukiságok mosógépben moshatók, száradás után pedig boldogan visszatérnek tulajdonosuk kezébe. Minőségben semmi eltérés nincs köztük, méretben viszont igen különböznek egymástól: a marokpárnák 14-16 cm magasak, a nagypárnák 45 cm-re nőttek.

Vidd haza őket párban, hogy ne legyenek magányosak. Ha pedig annyira beleszerettél az állatos mintákba, mint mi, akkor válassz melléjük egyet a debaba KRAFT többi termékéből – takarók, printek és magasságmérők is várnak titeket. A párnák a showroom állandó lakói, de a babyberry webshopjából is megrendelheted őket: debaba KRAFT termékek

Szeretnéd megismerni az előző hónapok kedvenceit? Ide kattintva körülnézhetsz az előző hónapok legnépszerűbb termékei között!

hónap terméke siller -csepphinta -justa