Már biztosan jól tudjátok, hogy az új hónap kezdetével mindig elhozzuk Nektek a legújabb havi kedvezményeinket és az előző hónap kedvenc termékét. Az akciókról már néhány napja beszámoltunk, már csak június kedvenc termékéről kell a leplet lerántanunk. A nyár első hónapja a Lilipinso tapétáknak hozott szerencsét, így a “június kedvenc terméke” címet a francia márka gyönyörű termékei kapták meg.

A világ számos pontján olyannyira népszerű gyerekszoba tapéták Magyarországon csak nálunk, a babyberry webshopban és a babyberry és barátai showroomban érhetők el. A gyönyörű tapéták segítségével igazán különleges hangulatot varázsolhatsz a kicsik és a nagyok szobájába is. Az egyedi dizájn és a kiváló minőség mellett az sem elhanyagolandó, hogy minden tapéta környezetbarát módszerekkel készül és egyszerűen felhelyezhető.

A tapéták vlies / non-woven, vagyis növényi rost alapú, gyapotszálakat tartalmazó környezetbarát anyagból (textilszálak és cellulóz keveréke) készülnek. A papír alapú tapétánál jóval magasabb minőségű, vastag és strapabíró, ezért sokkal egyszerűbb vele dolgozni, mivel nem szakad és nem gyűrődik. A tapétát ragasztó segítségével könnyen feltehetjük, de szükség esetén akár egy darabban eltávolítható. Nagyon jó a lég- és páraáteresztő képessége, így nem penészedik.

Lilipinso tapéta minták

1 tekercs 50 cm széles és 10 m hosszú, a mintázata 50 cm-ként ismétlődik. Az összes tapéta rendelésre készül, és a különböző időpontokban gyártott tapéták között árnyalatnyi eltérések lehetnek. Így javasoljuk, hogy a pontosan kiszámolt mennyiségre érdemes kb. 10%-ot ráhagyni és ennyivel többet rendelni egyszerre.

A kiválasztott tapéta kiszállítási ideje általában 3-4 hét között mozog. Ha egy kicsit későn kezdtél bele a tapéta keresgélésbe és szűkös határidővel dolgozol, akkor sem kell lemondanod álmaid tapétájáról. Ilyenkor lehetőség van egy sürgősségi szállítás igénylésére, amivel max. 2 hét alatt megérkezik a kiszemelt darab.

Egy tekercs ára 29.990 forint, ha sürgősségi szállításra is szükség lenne, az +6.990 forintba kerül. A tapétákból mintát is tartunk a showroomban, így lehetőségetek van akár személyesen is megtekinteni őket, illetve a Lilipinso online katalógusában is átlapozhatjátok a kínálatot.

Szeretnéd megismerni az előző hónapok kedvenceit? Ide kattintva nyugodtan böngészhetsz és közelebbről is megismerheted az előző hónapok legnépszerűbb termékeit!

hónap terméke siller -csepphinta -justa