Legújabb rovatunkban lehetőségetek nyílik arra, hogy kicsit jobban megismerjétek egy-egy termékünket. Minden hónapban bemutatjuk azt a darabot, melyet az adott időszakban a legjobban szerettetek és leginkább kerestetek. Januárban kétségtelenül a Siller baby újdonsága, a fonott rácsvédők vitték a prímet, szóval nézzük is, mit kell róluk tudni!

A januári kedvenc termék kijelölésekor nem kellett sokat gondolkodnunk, hiszen a Siller baby fonott rácsvédői nem találtak kihívóra és magasan nyerték ezt a címet. Épp csak megérkeztek a showroomba, de azonnal lehetett tudni, hogy nagy sláger lesz. Nem is csoda, hiszen a rácsvédők esztétikusak és nem utolsó sorban praktikusak is. Kiskorban rácsvédőként funkcionálnak, ám akkor sem kell búcsút inteni nekik, ha a rácsos ágytól már elköszönünk. A rácsvédő ezután három puha csomópárnává alakítható, így továbbra is a gyerekszoba része maradhat.

A fonat rendelhető kiságyhoz teljesen körbeérő rácsvédőnek vagy rövidebb fejvédőnek, de akár nagyobb ágyhoz is javasoljuk falvédőnek – ezért is készül olyan sok méretben, hogy könnyen ki tudjátok választani, hozzátok melyik legjobban! Ha eldöntöttétek, milyen méretben szeretnétek, akkor már csak a színeket kell kiválasztani. A rácsvédőnk 3 fonatát összeállíthatjátok egyetlen színből, de 2 vagy 3 különböző színnel is kérhetitek. Milyen árnyalatokból választhattok? 13 csodás színből állíthatjátok össze saját kombinációtokat, így nyugodtan szabadjára engedhetitek a fantáziátokat. Segítség gyanánt íme egy színskála, miből választhatjátok ki a saját rácsvédőtöket: hófehér, tört fehér (ekrü), rózsaszín, mályva, pasztell kék, búzavirág kék, szürke, menta, türkiz, bézs, mogyoró, mustár és grafit.

A Siller baby rácsvédője igazán praktikus darab, hiszen multifunkciós és könnyen tisztítható. A rácsvédő pihe-puha baby plüssből készül és könnyen babafészekké is alakítható, amelyet később a csomópárnák követnek. A feles hosszúságú rácsvédőből 3 lapos csomópárna, míg a teljes hosszúságú fonott rácsvédőből 3 gömb alakú csomópárna készíthető később. A tisztítás pedig igazán egyszerű, hiszen mosógépben mosható, viszont a szárítógéppel nem igazán barátok.

Végül egy picit még az árról. A félhosszú változat (180 cm hosszú) 17.480 Ft-ba kerül, a leghosszabb (420 cm-es) teljesen körbeérő pedig 32.480 forintért kapható, de a kettő között is rengeteg méret rendelhető. Reméljük, sikerült minden felmerülő kérdésre választ adnunk! Ha valamit szeretnétek még megtudni a termékekkel kapcsolatban, nyugodtan keressetek minket!

Amennyiben Ti is beleszerettetek a rácsvédőkbe, várunk Titeket sok szeretettel a showroomban vagy rendeljétek meg a fontott rácsvédőt online, a babyberry webáruházban! 😉