Új hónap vette kezdetét, vagyis eljött az idő, hogy lerántsuk a leplet május kedvenc termékéről. Vajon ki követi a sorban a fonott rácsvédőt, a csepphintát, a falmatricákat és az Erdei Jógakaland mesekönyvet? Kié lesz a megtisztelő cím?
Dobpergés! A Siller baby indiánsátraké! Akkor ismerjük is meg őket!

A Siller baby már másodszor zsebelte be “A hónap terméke” kitüntetést, hiszen januárban a fonott rácsvédők, májusban pedig az indiánsátrak voltak vásárlóink favoritjai. Balázs és Tünde egész hónapban folyamatosan gyártották a megrendeléseket és sok-sok kis indiánt tettek boldoggá.

A sátor a showroomban is nagy népszerűségnek örvend a gyerekek körében: míg anyuék nézelődnek, addig a csöppségek előszeretettel bújnak el a sátor menedékébe és szinte alig lehet kikönyörögni őket onnan. A sátrakban a kicsik és a nagyobbak is megtalálják saját birodalmukat, ahova szeretnek otthon elrejtőzni egy kis pihenés vagy szórakozás erejéig. Tökéletes helyszín a reggeli játékhoz, a délutáni alváshoz és az esti meseolvasáshoz is – hiszen minden sokkal nagyobb élmény, ha egy indiánsátorban történik!

Ez a szuper termék 150 cm magas, 4 vagy 5 oldalas változatban is elérhető, sőt a palást színét a lakás stílusához igazíthatod! 7 különböző árnyalat között válogathatsz: hófehér, natúr, drapp, rózsaszín, búzavirág kék, khaki és szürke.

A játszósátrakat egy napsütéses napon akár a kertben is felállíthatjátok, de a lakáson belül egész évben bevethetők. Tegyétek még kényelmesebbé egy szőnyeggel meg néhány puha párnával, és már el is készült az új kedvenc hely a szobában!

Az egy 4 oldalas sátor 32.000 forintért, míg az 5 oldalas változat 37.000 forintért vásárolható meg személyesen vagy online a babyberry webáruházban. Ha Ti is beleszerettetek ebbe a szuper termékbe, akkor sok szeretettel várunk Titeket a showroomban, ahol a gyerek ki is próbálhatják, milyen kis indiánnak lenni, és ha beleszerettetek, meg is tudjátok vásárolni!

Szeretnéd megismerni az előző hónapok kedvenceit? Ide kattintva nyugodtan böngészhetsz és közelebbről is megismerheted az előző hónapok legnépszerűbb termékeit!

hónap terméke siller -csepphinta -justa