Weitner Eszter, a lézervágással készült Anabee vállfák és kiegészítők tervezője, akinek termékei édesapja műhelyében készülnek. A panda fogas vagy a lehunyt szempilla a legnépszerűbb dekorációs kellékük, de lehetőség van egyedi elképzelések megvalósítására is.

Név és márka: Weitner Eszter – Anabee

Kedvenc saját terméked: lehunyt szempilla pár és a panda fogas

Tuti tipp a gyerekszobához: Kedvenc kisruha az Anabee fogasain.

Milyen termékeket készítesz? Milyen korú gyerekek szobáiba szánod?

Eszter: Fából lézervágással készült gyerekszoba dekorációk születnek az Anabee márkanév alatt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Hogyan és milyen indíttatásból születtek ezek a termékek?

Eszter: A két kislányommal otthon töltött idő alatt született meg az elhatározás, hogy szeretnék valami kreatív dologba belevágni. Édesapám vállalkozásában a gépek, melyekkel az Anabee termékek készülnek, rendelkezésre állnak, így sikerült családon belül megoldani a termékek gyártását.

Hol és hogyan készülnek a termékek?

Eszter: Édesapám vállalkozása harminc éve a családi házunk aljában működik, itt készülnek a termékeink. A grafikai tervezést követően lézervágással kivágják a formákat, majd a csiszolás és festés következik.

Milyen apukáddal együtt dolgozni?

Eszter:  Családtaggal együtt dolgozni előnnyel is és hátránnyal is jár. Alapvetően jól tudunk együttműködni, de azért vannak néha kisebb konfliktusok. Sokszor kitalálok valamit, amivel több munka van, mint amire én számítottam, olyankor van morgás rendesen, de a végére mindig megegyezésre jutunk.

Mi a márkád különlegessége?

Eszter: A különlegessége abban rejlik, hogy a technológia segítségével lehetőség van egyedi igények kielégítésére. Ha névre szóló, perszonalizált termékre vágysz, mi elkészítjük neked.

Hogy látod, manapság nagy az igény az egyedi, névre, személyre szóló termékek iránt? Vásárlóid mit keresnek inkább?

Eszter: A névre szóló termékek nagyon népszerűek. Nagyon szeretik a vevőim a névfeliratot és a karácsonyi kollekcióban lévő, névre szóló karácsonyfadísz is nagy kedvenc volt.  Az a tapasztalatom, hogy szívesen kombinálják egymással az Anabee termékeket, ami nagy öröm számomra.

Miért örülsz, hogy a babyberry és barátai Szilágyi Erzsébet fasoron található üzletében helyet kapott a márkád? Miben más ez az üzlet?

Eszter: Rendkívül büszke vagyok, hogy az Anabee is helyet kapott a showroomban. Mivel győri vagyok, nekem ez egy szuper lehetőség, hogy a fővárosban személyesen is megtekinthetők a termékeim. A babyberry és barátai bármelyik európai nagyvárosban megállná a helyét, egy élmény oda bemenni. Nem mellesleg a kínálatból, egy komplett gyerekszobát be lehet rendezni, de annak is érdemes ellátogatni, aki csak valami apróságot szeretne.

A többi tervező portékái közül mi az, amit azonnal hazavinnél az üzletből?

Eszter: A debaba Kraft termékei nagy kedvenceim, és egy Crooocus szőnyeget is elfogadnék.

Anabee termékekről bővebben»»

Olvasd el a többi tervezővel készült interjúnkat is!
Anabeedesign I Babies on Board I babyberry Bambinoprint Crooocus CUCC debaba KRAFT Dream Decor I Fl’Art Design GitaMom JUSTa I KarlaLina I Kidsdream I mamzi Nobile Nook furniture Siller baby WonderWall