Amikor gyerekünk születik, szeretnénk minden pillanatot, minden mozzanatot megőrizni. Ezért készítünk millió fotót és videót. Az emlékek megőrzésének szakértője Szűcs Adrienn, aki a Bambinoprint.eu márkájával a babalábnyomok festékmentes megőrzését teszi lehetővé. 

Név és márka: Szűcs Adrienn – Bambinoprint.eu

Kedvenc saját terméked: Bambinoprint készlet

Tuti tipp a gyerekszobához: Nekünk egy Picasso rajz (sajnos nem eredeti) vált be a legjobban. Egy kislányt ábrázol. A mi gyerekszobánk lakója a mai napig azt hiszi, hogy róla készült a rajz. Ez lett az első kedvenc tárgya a szobájában, azóta mondogatja, hogy az az Ő birodalma.

Milyen termékeket készítesz? Milyen korú gyerekek szobáiba szánod?

Adrienn: Festékmentes megoldást kínálunk babanyomok megőrzéséhez. Az apró talp- vagy tenyérnyomokat otthon lehet elkészíteni a Bambinoprint speciális kartonjára és akár a babanaplóba is be lehet ragasztani, vagy a készletbe csomagolt képkeretben válhatnak örök emlékké. Nincs korhatár, ez is a legjobb benne. Mivel ez rendkívül tiszta és egyszerű megoldás, így akár egynapos korban elkészíthetőek a nyomok és a kórházból hazatérő baba szobájában már ott díszeleghet a kép.

Hogyan és milyen indíttatásból születtek ezek a termékek?

Adrienn: Amikor a Bambinoprint ötlete megszületett, akkor még csak a környezetünkben jöttek a babák. Láttuk, éreztük, hogy sosem elég a fotó, a család mindig többet és többet szeretne az új családtagból látni, megőrizni minden fontos pillanatot. Szinte kivétel nélkül mindenki elolvad az apró, gyűrött talpaktól, picike kezektől. Gondoltuk, nagyszerű ötlet eltenni az ilyen élethű babanyomokat emlékbe. Később pedig lehet hat hónaposan, egyévesen újra és újra. Ahogyan a babanaplót vezetjük, úgy lehet megörökíteni a mérföldköveket a babák cseperedése során. Aztán tovább gondoltuk és egyedi ajándéktárgyakat is készítünk a nyomokból. Így lehet nagyinak egyedi bögréje, apának pólója, amin végigszaladnak a talpnyomok és így tovább.

Hol és hogyan készülnek a termékek?

Adrienn: A Bambinoprint készletet is mi állítjuk össze, valamint az ajándéktárgyakat is magunk készítjük, a hozzánk kartonon vagy bescannelve érkezett nyomok feldolgozásával. Ezen kívül az ajándéktárgyakra rátesszük a baba nevét, születési dátumát vagy bármilyen feliratot, amit a szülők kérnek. Megvalósítottunk már sok egyedi kérést is, mint például falicsempét vagy egyedi pólót, esernyőt. Ezen kívül pedig tavaly megszületett egy különleges kollekció a Bimbadesign grafikáival kiegészítve. Erre is nagyon büszkék vagyunk.

Mi a márkád különlegessége?

Adrienn: A különlegessége, hogy nagyon személyre szabott, egyedi. Évek múltán, vagy amikor kistesó érkezik, nagyon érdekes visszanézni, hogy milyen apró nyomok készültek annak idején. Szinte el sem lehet hinni.

Mi volt a legnehezebb a márka életében? Mi a legnagyobb kihívás?

Adrienn: A folyamatos kommunikáció a legnehezebb. Mi nagyon szeretnénk megtartani a személyes kapcsolatot a vevőkkel. Az ajándéktárgy-készítés (amikor a nyomokból például elkészül nagyi bögréje) sokszor egy közös kreatív folyamat. Mindenhonnan azt halljuk, hogy muszáj automatizáni a folyamatokat. Ez persze részben igaz is, de mi sokat dolgozunk azon, hogy megtaláljuk az egyensúlyt. Nem szeretnénk elveszíteni a kontaktust, fontosak a visszajelzések.

Tervezitek a paletta bővítését, folyton tervezgető típusok vagytok?

Adrienn: Nagyon gyorsan változik a világ. Sok-sok ötletünk van, mindig igyekszünk a vásárlók szemszögéből nézni, hogy mire lehet szükségük, mi tetszene az új anyukáknak, apukáknak. Ez egy folyamatosan változó vásárlói kör, még ha sok is a visszatérő vevőnk, akkor is másképp gondolkodnak a második baba érkezésekor, mint ahogyan azt az elsőnél tették. Persze ez így természetes, és mi igyekszünk is mindig valami új mintával, ajándéktárggyal előrukkolni.

Miért örülsz, hogy a babyberry és barátai Szilágyi Erzsébet fasoron található üzletében helyet kapott a márkád? Miben más ez az üzlet?

Adrienn: A babyberry és barátai üzletébe szerintem mindenki beleszeret, aki átlépi a küszöböt. Sőt, már a kirakatba is! Fantasztikus ötlet, hogy magyar tervezők baba-mama termékeit meg lehet találni egy helyen. Úgy éreztük, nekünk is ott a helyünk. Örülünk, hogy Eszter is így gondolta.

A többi tervező portékái közül mi az, amit azonnal hazavinnél az üzletből?

Adrienn: Ajjaj, mindenből egyet. Vagy kettőt.

Melyik tervezőtől kérdeznél szívesen? Kérlek írd ide a kérdést, hogy mi feltehessük neki!

Adrienn: A Nook kiságy tervezőjétől kérdezném meg, hogyan jutott eszébe az a zseniális ötlet, hogy a kiságy rácsai ferdék legyenek. Imádom!

Bambinoprint.eu termékekről bővebben»»

Olvasd el a többi tervezővel készült interjúnkat is!
Anabeedesign I Babies on Board I babyberry Bambinoprint Crooocus CUCC debaba KRAFT Dream Decor I Fl’Art Design GitaMom JUSTa I KarlaLina I Kidsdream I mamzi Nobile Nook furniture Siller baby WonderWall