A papírzsákok, így a CUCC márka is a divatos lakberendezés és tárolás megkerülhetetlen elemei. Magony Ági nemcsak két kisfiú anyukája, de ő jegyzi a mindent elnyelő, a stílusos gyerekszobák kötelező kiegészítőjének, az egyedi mintákkal készülő CUCC papírzsákokat is.

Név és márka: Magony Ági

Kedvenc saját terméked: Most éppen a Cucc hálós szatyor

Tuti tipp a gyerekszobához: Sok-sok papírzsák, ami elnyeli az összes játékot!

Milyen termékeket készítesz? Milyen korú gyerekek szobáiba szánod?

Ági: A Cuccnál jelenleg háromféle terméket talál az érdeklődő: többrétegű papírzsákokat, mosható papírzsákokat, illetve hálós szatyrokat. Mivel ezek mind a tárolást szolgálják, így tulajdonképpen nem lehet megmondani, hogy milyen korú gyermekek szobáiba valók, hiszen újszülöttkortól időskorig elmondható a mai világunkban, hogy mindenhol rengeteg cucc van. Márpedig ezt a rengeteg cuccot el is kell pakolni valahová, minél egyszerűbben, gyorsabban, és lehetőleg egy jópofa, mutatós megoldás segítségével.

Hogyan és milyen indíttatásból születtek ezek a termékek?

Ági: Az indíttatás a fent említett rengeteg cucc volt a saját környezetemben, a hogyan pedig, hogy az interneten felfedeztem a külföldön már addigra befutott papírzsákokat, és eldöntöttem, hogy ilyen nekem nagyon kell. Mindennapos problémám volt a gyerek utáni rendrakás (kis lakás, még kisebb gyerekszoba, amiből egyenesen következett, hogy a nappalink volt a játszótér). Innen pedig már csak egy lépés volt, hogy nagy levegőt vettem, elkezdtem gyártani a zsákokat, és reméltem, hogy ez nem csak nekem tetszik itthon.

Hol és hogyan készülnek a termékek?

Ági: Itthon dolgozom, egészen konkrétan a nappalinkban rendeztünk be nekem egy dolgozósarkot. Lassan másfél éve, hogy csak ezzel foglalkozom, teljes állásban. Van egy nagy íróasztalom, ott festem a zsákokat stencil és akrilfestékek segítségével.

Mi a márkád különlegessége?

Ági: Alapvetően sosem a különlegességre helyeztem a hangsúlyt, sokkal inkább a praktikumra, arra hogy mindenki számára hasznosak legyenek a termékeim, amellett persze, hogy mutatósak, divatosak, és feldobják a teret, ahová kerülnek. Azt hiszem a Cuccoknak az egyszerűsége a különlegessége.

Jelenleg hányféle minta kerül a zsákokra? Az új mintákat véleményezik a fiaid?

Ági: Jelenleg körülbelül 30 minta kerül a zsákokra, ezek száma egyébként ősszel bővülni fog még, de továbbra is töretlenül a Cucc felirat a legnépszerűbb. A fiaimat nem nagyon foglalkoztatják “anya zsákjai”.

Miért örülsz, hogy a babyberry és barátai Jászai Mari téren található üzletében helyet kapott a márkád? Miben más ez az üzlet?

Ági: Nagyon jó érzés ennyi szuper termék között tudni a sajátjaimat is! Nagyon jó ízléssel összeválogatott kis bolt ez. Átlátható, nincsen túlzsúfolva, és aki belép, biztos lehet benne, hogy passzolni fognak a boltban összeválogatott termékek egymással.

A többi tervező portékái közül mi az, amit azonnal hazavinnél az üzletből?

Ági: Húú, hát nagyon sok mindent!! De akkor a teljesség igénye nélkül: egy debaba macis nagypárnát; egy F’lart Design házikó polcot; egy, de inkább kettő-három Fine Little Day takarót; egy menő falmatricát a Justától és egy Lagom drótfeliratot!

CUCC termékekről bővebben»»

Olvasd el a többi tervezővel készült interjúnkat is!
babyberry I debaba KRAFT JUSTa Nook furniture Siller baby