A babyberry és barátai között vannak házaspárok, anya-lánya páros, és most egy tesós felállást mutatunk be. A Kidsdream márka mögött ugyanis Müller Hajni és testvére Müller Mariann áll, ők a saját babaszoba termékeik mellett nyitottak a külföldi márkákra is, a miértről is mesélnek ebben az interjúban.

Név és márka: Müller Hajni és Müller Mariann − Kidsdream

Kedvenc saját terméketek: talán az akasztóink egytől egyig

Tuti tipp a gyerekszobához: Ne a trendeket a szívedet kövesd, mikor a gyermeked szobáját alakítod ki!

Milyen termékeket készítetek? Milyen korú gyerekek szobáiba szánjátok?

Hajni: Nehéz ezt megmondani, de talán azt mondhatom, hogy a pici babák szobáitól kezdve egészen a kisiskolás korig beilleszthetőek a termékeink.

Hogyan és milyen indíttatásból születtek ezek a termékek?

Hajni: Két kisgyermek anyukájaként folyton azon töröm a fejem, hogy hogyan tegyem teljesebbé, boldogabbá a napjaikat, Ők jelentik nekem a legnagyobb inspirációt, játszunk, beszélgetünk, és egy-egy elcsípett mondat, egy-egy új álom megvalósulását idézi elő, és hopp meg is született az új termék, ami nem csak az én gyerekeimet, hanem a vásárlóink gyerekeit teszik napról napra boldoggá.

Mikor hoztátok létre a márkát?

Hajni: 2016 nyarán indult el a Kidsdream, amit körülbelül egy év intenzív előkészítés, és öt-hat év tervezgetés előzött meg. Ábrándoztunk, álmodoztunk, terveztünk, aztán indult az alkotás.

Hol és hogyan készülnek a termékek?

Hajni: A holra talán egyszerűbb válaszolni, mert az otthonunkban készülnek a termékek, a műhelyben, az irodában, a konyhasztalon A hogyanra sokkal hosszabban tudok csak válaszolni, megálmodjuk a terméket, aztán jön a neheze a megvalósítás. Tervezés, a megfelelő alapanyagok felkutatása, összeválogatás, és, ha ez megvan jöhet a tesztelés, és ha átmegy a teszteken, akkor mehet a webshopba, vagy a babyberry és barátaihoz

Milyen munkamegosztás van köztetek? Ki mit csinál?

Hajni: Huh… az adminisztrációt, számlázást, és minden irodai dolgot én csinálok, ez az amit nehezebben viselek. A fa munkák nagy részét a férjem végzi, ebben ő a nagy segítség, festeni én festek – ezt nagyon élvezem! Ami a Kidsdream párnáit illeti, azok hozzám tartoznak, én szabom, varrom, tömöm. Mindegyik egy-egy szívvel lélekkel készül kis csoda. Jó látni mikor játszanak vele a gyerekek. A brainstomingban pedig Mariann, a tesóm az akivel ötletelve szárnyalunk, és aztán jönnek az újdonság.

Hogyan egészíti ki a kínálatotokat a saját tervezés és az import termékek?

Hajni: Nyitottak vagyunk az import termékekre is, de ezt láthatod a kínálatából is. És hogy miért? Mert ha találunk olyan terméket, ami szuper, ötletes és jó minőségű, meg persze hasznos, akkor azt szeretnénk itthon is megmutatni az anyukáknak.

Mennyire nehéz ezeket összehangolni?

Hajni: Nem is tudom erre mi a jó válasz, illetve hogy mennyire nehéz ez, még nem gondoltam bele, egyszerűen csak csinálom, mert élvezem ahogy más más tervezők termékeit összhangba állítjuk a mi kínálatunkkal. Fontos a minőség, hogy meglegyen a harmónia, és persze az esztétikum sem elhanyagolható. Ha valaminek nem jó a minősége az elengedjük legyen szó saját ötlet vagy más import termékről.

Miért örültök, hogy a babyberry és barátai Szilágyi Erzsébet fasoron található üzletében helyet kapott a márkátok? Miben más ez az üzlet?

Hajni: Azért szeretem ezt az üzletet, mert amikor belépek azt érzem, hogy csupa olyan tervező termékei kaptak helyet, amelyek szívvel-lélekkel készültek. Ahogy körbe nézek látom azt a sok-sok munkát, ami ezek mögött a csodás termékek mögött van.

A többi tervező portékái közül mi az, amit azonnal hazavinnél az üzletből?

Hajni: Ha csak egyet választhatnék akkor nagy bajban lennék!

Melyik tervezőtől kérdeznél szívesen? Kérlek írd ide a kérdést, hogy mi feltehessük neki!

Hajni: Karlalina, honnan az lelkesedés, lendület, amivel ezeket a csodákat alkotod?

Kidsdream termékekről bővebben»»

Olvasd el a többi tervezővel készült interjúnkat is!
Anabeedesign I Babies on Board I babyberry Bambinoprint Crooocus CUCC debaba KRAFT Dream Decor I Fl’Art Design GitaMom JUSTa I KarlaLina I Kidsdream I mamzi Nobile Nook furniture Siller baby WonderWall