Napsütés, hideg italok, finom harapnivalók, mosolygós arcok és hangos kacajok – röviden így foglalnánk össze a tavaly megrendezett piknikünket. Mi nagyon jól éreztük magunkat és a visszajelzések alapján Ti is szuperül szórakoztatok, könnyen ment a délutáni elalvás. Úgy döntöttünk, ezt a szuper kis napot meg kell ismételni, ezért idén megrendezésre kerül a 2. babyberry és barátai piknik.

Július 5-én délelőtt piknik takaróinkkal bevesszük a Városmajor parkot, ahol vidámsággal és hangos nevetéssel árasztjuk el a környéket. Mindenkit sok szeretettel várunk egy kis beszélgetésre, közös játékra, sőt az alkotni vágyóknak programokkal is készülünk. Kicsik és nagyok, anyukák és apukák – a jókedv mindenkinek garantált!

Milyen programokkal várunk titeket? A piknik alatt a Bambinoprint csodapapírok segítségével egyrészt elkészíthetitek a csöppségek tenyerét vagy tappancsát ábrázoló képeteket, sőt Adrienn cuki állatos sablonokkal is felszerelkezik, hogy még különlegesebbé varázsoljuk a lenyomatokat. De természetesen a nagyobbakról sem feledkezünk meg: a JUSTa csapata várja őket egy kis közös alkotásra. Tájképet készítünk, portrét rajzolunk és kipróbáljuk a Tiny Faces-t is. A részvétel természetesen ingyenes és minden kellékről mi gondoskodunk, Nektek csak a jókedvet kell hoznotok!

piknik programok

Míg a picik egymással játszanak, addig beszélgess egyet a többi anyukával. Idén is több ismert blogger is ellátogat a piknikre, így személyesen találkozhattok Én jobban Bogival, Dorothy Style Dórival, Maison blog Andival, For Her blog Szandrával és 11ground by Viktória Bolla Vikivel.

A tavalyi blogger csapat – fotó: AgiSzabo

Téged is sok szeretettel várunk, csatlakozz hozzánk július 5-én a Városmajor parkban, ahol 10-12 óráig hűsítő üdítőkkel, finom rágcsálnivalókkal és egy nagy adag vidámsággal készülünk. Naprakész információkért lessétek meg facebook eseményünket is: babyberry és barátai piknik