Friss diplomás, hétköznapi családanya, elismert blogger (bár a blogger helyett legszívesebben más kifejezést használna) és a legfrissebb titulus, melyet Bolla Viki neve mellé tehetünk: újdonsült tervező. Viki az elmúlt hónapokban a szokásosnál is többet dolgozott: decemberben bemutatásra került első kollekciója, melyet Dórival (Babies On Board) közösen tervezett, ezt pedig a diplomára való felkészülés hajrája követte. Rövid kis interjúnkból megtudhatjátok, hogyan is született a közös munka ötlete, de Viki elárulja azt is, melyik a kedvenc tárgya Luli szobájában, sőt, arra is fény derül, gyerekkorában miért húzta keresztül a matracát a lakáson.

Mikor Luli szobáját terveztétek, mik voltak a legfontosabb szempontok?
Viki: Lulinak egy harmonikus és letisztult kuckót képzeltem el, klasszikus lányos elemekkel és praktikus megoldásokkal. Számomra nem az aktuális babaszoba trendek voltak fontosak, sokkal inkább az, hogy egy olyan szoba szülessen meg, amilyet megálmodtam. Egy biztonságos teret szerettem volna, amely árasztja magából a nyugalmat és Luli szívesen megy be akár játékról, akár alvásról van szó. Ezért a textíliák (függöny és baldachin) finom púder rózsaszínűek, a bútorok pedig fehérek.

Sokan nem is gondolják, milyen fontos szerepe van annak, mi vesz körül minket saját kis szobánkban. Számodra mit jelentett a gyerekszoba? Milyen emlékeid maradtak fenn róla gyerekkorodból?
V: Az öcsémmel egy szobán osztoztunk 10 éves korunkig, így nekem az egyik legmeghatározóbb emlékem az, hogy mennyire nehéz volt megszoknom az új helyzetet, amikor végre saját szobát kaptam és egyedül kellett aludnom. Kivéve, amikor nem fogtam a matracom és húztam át az öcsém szobájába… (nevet)
A szobánkkal kapcsolatban, ami a legélénkebben előttem van, az a falak színe: pont amiatt, hogy kicsit fiús is legyen és kicsit lányos is, a szüleim 4 színre festették őket. A fiús színeknél volt az öcsém emeletes ágya, a lányosnál az enyém. Az emeletes ágyak aljában a saját kis birodalmunk, a szoba közepén pedig egy nagy játszószőnyeg volt, amin együtt játszhattunk. Imádtam, nagyon vagány kis szobánk volt!

Sikeres szülőként és elismert bloggerként mit tanácsolsz más anyukáknak, hogyan lehet jól egyensúlyozni a magánélet és a karrier között?
V: Őszintén bevallom, ezt én sem tudom.. Szeretném elérni a tökéletes chi állapotot, ahol a gyerekem boldog és rengeteg időt tölt a család közösen, a karrieremben a maximumot nyújtom, és még a lakásban is rend van, de úgy érzem, ez lehetetlen. Szerintem a legfontosabb, hogy prioritásokat állítsunk, és mindig abba fektessünk 100 százalékos erőt, amit az adott pillanatban csinálunk.

Év elején jelent meg a Babies On Boardnak tervezett kollekciód. Mesélnél erről egy picit? Kinek az ötlete volt, hogyan kezdődött a közös munka Dórival?
V: 
Nagyon vicces, de egy teljesen random telefonbeszélgetés alatt merült fel köztünk, hogy milyen jó lenne csinálni közösen egy kollekciót. Azt hiszem, pont arról beszélgettünk, hogy Laurának milyen hálózsákot szeretnék tőle rendelni. Dóri ekkor mondta, hogy nekem olyan határozottak az elképzeléseim mindig, hogy biztos benne, ki tudnék találni egy szuper lányos kollekciót. Pár hónappal később keresett meg, akkor már a konkrét ötlettel, én pedig boldogan vágtam bele, hiszen egyébként is nagyon közel áll hozzám az, amit a Babies on Board képvisel. Ezután a közös munkánk nagyon gördülékenyen ment, remekül kiegészítettük egymást és maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel.

Viki és Luli a kollekció fotózásán. Fotók: Csondor Ági és Wolf Eszter

A kollekció darabjait először nálunk a showroomban láthatták az érdeklődők egy közönségtalálkozó keretein belül. Mit gondolsz, hogy sikerült az esemény, milyen volt más anyukákkal összeülni egy kicsit?
V: Ez volt az első közönségtalálkozóm, ahol ráadásul egy általam tervezett kollekció került bemutatásra, ezért rettentően izgultam. Szerencsére azt éreztem, hogy szuper fogadtatásban részesült, hiszen nagyon pozitív véleményeket hallottam a kollekcióval kapcsolatban és már akkor megtörténtek az első előrendelések. Egy nagyon kellemes kis délelőttöt töltöttünk el, ahol a gyerekek és az anyukák is jól érezték magukat és csak az alvásidő rohamos közeledése vetett véget a „bulinak”.

Szeretnél a jövőben továbbra is a tervezéssel foglalkozni, vagy ez csak egyszeri alkalom volt?
V: Ezt még nem tudom. Nem terveztem hasonló irányba elindulni, de nagyon élveztem a közös munkát Dórival. Az pedig egyszerűen leírhatatlan érzés, amikor látom a vásárlók által küldött képeket. Nagyon boldog vagyok, hogy örömet szerez számukra valami, amit én terveztem! Majd még meglátjuk, mit hoz a jövő!

Luli szobájában melyik az Ő és a Te kedvenc tárgyad, dekorációd?
V: Luli szobájában a falon található szeretlek feliratot imádom a legjobban, mert úgy érzem, ez akkor is körbelengi a szobáját, amikor mi épp nem vagyunk bent vele. Most, hogy a Dórival közös kollekciónk is elkészült, a szeretlek párna az ő szobájából sem hiányozhat. Ezek mellett nagyon szeretem a Babies on Board lámpánkat és a baldachint is. Laura még nem annyira értékeli a dekorációs elemeket, talán a falmatrica az, amit leginkább szeret. Ezeket együtt raktuk fel és állandóan mutogatja őket, de azt leszámítva egyértelműen a játéktárolók a kedvencei, ezeket az egész lakáson keresztül szokta cipelni, hogy mindig ott legyenek, ahol éppen ő van.

A Bolla Viki x Babies On Board kollekció darabjait megtaláljátok a Babies on Board weboldalán, illetve a showroomban is megtekinthetők, ahol a ruhákat bátran fel is próbálhatjátok!

Kövessétek Vikit is a saját oldalain, ahol rengeteg ötlettel és tanáccsal vár Titeket!
Instagram: @viktoriabolla 
Blog: 11GROUND

Ilyen egy blogger élete, készülnek az outfit posztok. Fotók: Séllei Zsanett