Kedves Kismamák, Anyukák és Apukák!
Saját tapasztalataink alapján tudjuk, hogy egy gyerekszoba megtervezése és berendezése nem egyszerű művelet. Sok olyan kisebb-nagyobb dilemmával kerülünk szembe, mikor jól jönne mások szubjektív véleménye vagy tapasztaltabb anyukák tanácsa.

A babyberry és barátai showroomban is ezt tapasztaltuk, többen is fordultatok már hozzánk tanácsért, véleményért és mi mindig nagyon szívesen segítünk mindenkinek legyen szó a szoba színeiről, elrendezéséről vagy bármi másról! A csoport pontosan ezért jött létre: itt mindenki felteheti kérdéseit, megoszthatja tippjeit a többi szülővel, majd az elkészült szobát is megmutathatja mindenkinek. Sőt, itt elsőként értesülhettek a showroom és a babyberry webáruház legfrissebb híreiről, akcióiról és csak a csoport tagjainak szóló exkluzív kedvezményekkel, nyereményjátékokkal is készülünk! Csatlakozz hozzánk bátran, beszélgessünk kötetlenül és könnyítsük meg egymás feladatát! Várunk téged is sok szeretettel!

Amit sok szeretettel várunk:
– Kérdések, tanácsok saját tapasztalat alapján: beszélgessünk kötetlenül, segítsük egymást a döntésekben!
– Képek a gyerekszobáról: még jobban örülünk, ha a kis tulajdonos is szerepel a fotón.

Amit tilos:
– Direkt hirdetés: a csoportban tilos a hirdetés, ezért a márkákat és más csoportokat reklámozó bejegyzéseket töröljük. A tapasztalatok megosztása során felmerülő márka-említések természetesen nem tartoznak ebbe a kategóriába.
-Sértő megjegyzések: ízlésről, véleményekről ne vitázz, egyszerűen oszd meg a tapasztalatod, és beszéld meg másokkal!
-Csak semmi adás-vétel: a csoport nem piacként működik, ezért tilos bármit is árulni!

Ha kedvet kaptál csatlakozz te is kis közösségünkhöz, a csoportot “Gyerekszoba dekor ötletek, tanácsok” néven találod meg a facebookon. Várunk sok szeretettel!