babyberry és barátai showroom: ahol megelevenednek a Pinterest gyerekszobái

Katona Eszter, tulajdonos-alapító, babyberry és barátai showroom
„Az otthon a gyerekek számára egyet jelent a stabilitással, a biztonsággal. Ez az a hely, ahol kiismerik magukat, ahol a megszokott játékok, ágy és párna várja őket. Ennek a megteremtése pedig kizárólag rajtunk múlik. Az életterünk befolyásolja a közérzetünket, én pedig hiszek abban, hogy egy letisztult, harmonikus otthonban kellemesebben érzik magukat a gyerekek, mint egy túlzsúfolt, tárgyakkal teletömött, vibráló lakásban, ahol talán nehezebb kikapcsolni, megpihenni. Ezért javaslom mindenkinek, inkább kevesebb tárggyal vegyük körül magunkat, azokat ellenben válasszuk ki gondosan: legyenek jó minőségű, hosszútávon használható darabok, amelyek harmóniában állnak egymással, hogy az otthonunk a szeretet és melegség mellett nyugalmat is sugározzon.”

A babyberry és barátai showroom a kisgyermekeknek készülő egyedi dizájnertermékek, berendezési tárgyak és kiegészítők piacának egyik legkülönlegesebb magyarországi szereplője.

A showroom a babyberry mellett kedvenc hazai tervezőink és néhány skandináv márka termékeinek ad otthont – ráadásul ezek túlnyomó része sehol máshol nem szerezhető be, csak nálunk.

Ebben a varázsbirodalomban mindent ki lehet próbálni: a házikó ágyon bárki lepihenhet, a puffokon ücsöröghet, a babahintában ringatózhat, az indiánsátorban bújócskázhat, az intim sarokban pedig még kényelmesen szoptatni is lehet.

Akik belépnek az ajtón, egy meseboltba érkeznek, ahol megelevenednek a Pinterest babaszobái, ahol a hazai tervezőknek köszönhetően életre kelnek az elérhetetlennek hitt gyerekszobák és ahol olyan bútorokat és kiegészítőket lehet megvásárolni, amelyekkel igazán egyedi, különleges teret teremthetünk a gyerekünk számára.