Kukkantsatok be velünk vásárlóink otthonába!

Nincs annál jobb érzés, mint amikor egy vásárló nagy mosollyal az arcán távozik a showroomból. Az a sok kedves szó, pozitív visszajelzés és kép, amiket tőletek kapunk, pedig csak hab a tortán. Kukkantsatok be velünk vásárlóink otthonába, ha pedig kedvet kaptatok hozzá, küldjétek el Ti is, hogyan rendeztétek be a szobát a nálunk vásárolt termékekkel!

Nagy műgonddal válogatott hazai márkák csodálatos termékei találhatóak meg a showroomban, igazi hiánypótló hely. Rendkívül kedves kiszolgálás, ha lenne 6 csillag, azzal értékelném

Nóra, 2017. szeptember 14.

Hannusom még csak a pocakomban volt, mikor nálatok jártunk, (nyitás napján) ma pedig már 2 hónapos. El sem hiszem! Legközelebb már Vele megyek😊

Éva, 2017. október 13.

Én már láttam az üzletet, gyönyörű lett. Minden harmonizál mindennel. Válogatott, kiváló magyar termékeket nézhetsz, próbálhatsz, vásárolhatsz gyerekszoba témában. Persze, találhatsz felnőtteknek való holmikat is, amik nem csak hasznosak, de jó rájuk nézni. Ajánlom!

Margit, 2017. április 20.

Nektek hála rengeteg egyedi és különleges kiegészítővel dobtuk fel Lili kuckóját. Imádjuk minden egyes részletét!

Zsuzsa, 2017. november 29.

Gyönyörű bolt szuper termékekkel. Ízléses, inspiráló, magával ragadó.

Zsófia, 2017. április 22.

Gyönyörű üzlet, telis-tele fantasztikus termékekkel. Alig tudtam választani. Végtelen kedvesség és türelem…. még sültkrumplit is lopott a lányom a pult alól. Köszönjük az élményt és a lehetőséget!

Kinga, 2017. november 17.