A babyberry és barátai showroom újabb márkával bővítette kínálatát, így már a svéd Vinter&Bloom minőségi termékeit is beszerhetitek nálunk

A Vinter&Bloom termékeibe első látásra beleszerettünk. Visszafogott pasztell színek, minőségi alapanyagok, melyekből árad a harmónia és az embernek azonnal kedve támad bekuckózni. Biztosak voltunk benne, hogy a puha takarók a hűvösebb időkben sok-sok csöppség kedvenceivé válnak majd, ezért úgy döntöttünk, újabb skandináv márkával bővítjük barátaink sorát.

A márkáról:
A skandináv évszakok ihlette termékek, amelyeknél az időtálló design és a minőségi kivitelezés áll a fókuszban.

A svéd márka minden termékét a tavasz frissessége, a nyár melege, az ősz vibráló színei és a téli csípős hideg inspirálta. Legyen szó egy hétvégi bekuckózos napról a családdal vagy egy közös piknikről a szabadban, a Vinter&Bloom különböző színű és vastagságú puha takaróit az egész család szeretni fogja. A 100% pamutból készült takarók duplarétegű és kötött változatban is kaphatók, sok-sok csodás színben. Ugyanilyen minőségben készülnek a szoptatós párnák, az erdő állataival díszített játszószőnyeg és a sokoldalúan felhasználható, praktikus és szép játék tárolók.